Topspin: Tennisvakanties

Wat maakt een Topspin Tennisvakantie zo uniek? Zonder twijfel zijn dit de fraaie, met zorg geselecteerde locaties. Elke Topspinbestemming heeft wel iets unieks en exclusiefs: direct aan een eindeloos Turks zandstrand? Of liever een fascinerend uitzicht over het Gardameer? Wij garanderen u een onvergetelijk verblijf! Tijdens uw tennisvakantie blijft er voldoende tijd over om van deze ambiance te genieten, een cultureel uitstapje te maken of zomaar even lekker niets te doen.

Voor de liefhebbers zijn er 's avonds bovendien volop ontspanningsmogelijkheden voor jong en oud. De Topspin reisleiding doet suggesties en organiseert op verzoek activiteiten. Deze en andere zaken worden besproken tijdens het gezamenlijke avondmaal. De après-tennis is een dagelijks ritueel waarbij het altijd weer gezellig evalueren is na een dag van collectieve sportieve prestaties. Doordat alle deelnemers 'iets met tennis hebben' zijn er onderling veel raakvlakken en ontstaan er snel ongedwongen contacten, waarbij het vaak over heel andere dingen gaat dan tennis…

Organisatie

De organisatie en de verkoop van de reizen gebeurt door de vergunninghouder Reizen Decavele - Toye , Schuttershoflaan 84- 8560 Gullegem. (Lic. A.6263) Reizen Decavele - Toye is aangesloten bij het Garantiefonds Reizen®, op alle reizen zijn de algemene reisvoorwaarden van toepassing.

Tennisvakantie Pakket

Wij bieden u een compleet tennisvakantiepakket: reis met bus voor de jongerenreizen, verblijf in volpension (tenzij anders vermeld), gebruik van alle faciliteiten van het hotel en natuurlijk het tennisprogramma. Wij regelen dit alles voor u tot in de puntjes. Op verzoek verzorgt de reisleiding ook andere activiteiten en/of excursies. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van een heerlijke, zorgeloze vakantie.

Voor Wie?

Bent u 6 of 66? Beginner of competitiespeler? Gaat u alleen of met bekenden? Iedereen kan deelnemen aan een Topspin Tennisvakantie. Beginnende tennissers brengen wij de grondbeginselen bij. Bent u een (ver)gevorderde speler, dan helpen wij u uw techniek uit te breiden en te verbeteren. De prijzen in onze brochure zijn all-in prijzen, dat wil zeggen inclusief het Topspin Tennisprogramma vanaf de leeftijd van 6 jaar. Wilt u of uw reisgenoten deelnemen zonder tennisprogramma dan ontvangt u een korting van € 100,- euro.

Tennisprogramma

• Er kan aan het tennisprogramma deelgenomen worden vanaf de leeftijd van 6 jaar.

• Iedere ochtend 90 min. tennisles in groepjes van max. 6 personen. De lessen worden gegeven door ervaren en gediplomeerde VTV-trainers.

• Deze groepjes worden ingedeeld naar leeftijd en niveau en worden zoveel mogelijk aangepast aan de wensen van de deelnemers.

• 's Middags heeft u de mogelijkheid om nog 1 uur vrij te spelen of deel te nemen aan diverse andere activiteiten, afhankelijk van het hotel. Zo worden er ook wedstrijdjes of een tossnamiddag georganiseerd. In bepaalde hotels kan men onbeperkt gebruik gemaakt worden van de tennisvelden. Dit staat dan ook bij de omschrijving vermeld.

• Het tornooi op het eind van de week vormt een waardige afsluiter van de tennisvakantie.

Vervoer

Bij de meeste tennisvakanties gebeurt het vervoer met eigen wagen. Uitzondering hierop zijn de reizen naar Sapnje en Turkije (vliegtuig). Wensen jullie echter in groep met de autocar te reizen, vraag dan vrijblijvend een prijsofferte.

Annulatie

Topspin behoudt zich het recht voor tennisreizen voor de jeugd te annuleren als het minimum van 25 deelnemers niet wordt bereikt of in geval van ziekte of welke ander overmachtsituatie dan ook. Annuleren door ons om één van genoemde redenen betekent altijd restitutie van de reissom. Deelname geschiedt op eigen risico.

Verzekering

Topspin aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade of letsel berokkend aan haar deelnemers, door welke oorzaak dan ook. We raden dan ook iedereen aan de bijkomende groepsverzekering te nemen. Wij willen u er op wijzen dat vroeg boeken teleurstelling voorkomt en raden u dan ook aan om uw tennisvakantie ruim van te voren te reserveren.

Gratis T-shirt

Alle deelnemers ontvangen op de plaats van bestemming een Topspin T-shirt en tennisdiploma